Over Ons

Ons team bestaat uit ervaren, gediplomeerde en enthousiaste fysiotherapeuten. Iedere werkdag staan wij weer voor u klaar om u zo snel en effectief mogelijk te laten herstellen van uw klachten. Daarnaast is het onze belangrijkste doel om u blijvend klachtenvrij maken. Dit realiseren wij door proactieve advisering en lange termijndoelstellingen en oplossingen.

Ons Team

Uw zorg in goede handen

Jana Hussain

Oedeemtherapeut
Handtherapeut

Jana is in 2010 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Daarna heeft Jana in 2015 zich gespecialiseerd in oedeemtherapie en is sinds 2020 handtherapeut. In de loop van de jaren heeft Jana zich gespecialiseerd in meerdere beweegprogramma's en staat gerigstreerd in het Chronisch Netwerk.

Per september 2023 start ik als zelfstandige op locatie Fysiotherapie Kijkduin. Hiernaast ben ik sinds 2017 mede eigenaar van praktijk Fysiotherapiecentrum Transvaal. Hier behandel en begeleid ik patiënten met klachten van het bewegingsapparaat, hoofdzakelijk rug-, nek- en hoofdpijn. In het bijzonder heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van borstkankerpatiënten en zwangerschap gerelateerde bekkenpijnklachten.

Sinds 2e kerstdag jl. ben ik een trotse mama van zoontje Zayn. Die met 28 weken plots de wereld instapte. Deze levenservaring heeft mijn interesse verder doen toenemen in het begeleiden en behandelen van pre en postnatale zwangerschapsklachten. Hierbij pas ik vaak gecombineerd medisch tapen en dry needling therapie toe.

Sebastiaan Streatemans Msc

Sportfysiotherapeut

Sebastiaan is in 2005 afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2016 als master sportfysiotherapeut.

Kernwoorden die hem beschrijven zijn: enthousiast, gedreven, coaching, leergierig en empathisch. Sebastiaan vindt het belangrijk zijn cliënten bij het revalidatieproces te betrekken om zo de zelfredzaamheid in stand te houden.

Naast zijn werkzaamheden bij Fysiotherapie Kijkduin, is hij praktijkeigenaar van Fysio Vanquish in Zwijndrecht. Daarnaast is Sebastiaan betrokken bij Voetbal Academie 4theplayers. Hier begeleidt hij voetballers in binnen en buitenland. Ook is Sebastiaan in het medisch team van de Rotterdam Marathon. In Den Haag is hij meerdere jaren betrokken geweest bij de begeleiding van atleten van Haag Atletiek. Sebastiaan geeft presentaties over blessure preventie, trainingsmethodieken, prestatie bevordering en looptechnieken.

Zelf doet hij aan de volgende sporten: Hardlopen, hoogspringen, functionele krachttraining en surfen.